INFO

 

 

Nadine Smet is een jonge vrouw uit Wijnegem die ten gevolge van een ongeval NAH heeft. Nadine schrijft daar regelmatig over in haar blog: www.bloggen.be/NAHdine. Zeker de moeite om regelmatig eens te lezen!

 

 

                          

“NAH-Zelf”: nu ook een facebookgroep voor personen met NAH!  

De Vlaamse Liga NAH lanceerde in het voorjaar 2012 een facebookgroep voor mantelzorgers met als naam “Partners van personen met NAH”. We zijn nu één jaar verder. Deze groep kent een grote belangstelling en draait op volle toeren. Wekelijks meldt zich een nieuwe persoon aan. De groep telt actueel 60 leden, waarvan de helft erg actief is. Inmiddels zijn er ook 3 beheerders hiermee aan de slag. Geregeld melden zich ook personen aan die zelf een NAH hebben. Het gaat zowel om jongeren als volwassenen. Ook via andere kanalen vernemen wij dat ook NAH’ers zelf nood hebben aan een forum waarbinnen ze met elkaar ervaringen kunnen uitwisselen.

Daarom lanceert de Vlaamse Liga NAH nu een 2de facebookgroep maar ditmaal enkel voor personen met NAH. Zowel jongeren als volwassenen zijn welkom! Je vindt deze groep terug binnen de facebookgroepen onder de naam “NAH-Zelf”. De groep is dus niét bedoeld voor professionelen of mantelzorgers. Het hersenletsel zorgde voor een breuk of drastische wending in je leven, en het kan deugd doen om daar met lotgenoten te kunnen over praten. Binnen dit forum kan men af en toe ook eens stoom aflaten, ervaringen kunnen uitwisselen of elkaar steunen in het zelf zo goed als mogelijk terug opnemen van dagelijkse taken, relaties, vrije tijd, gezondheid enz. Ook informatie over activiteiten, diensten, … zal regelmatig aan bod komen.

Je kan lid worden van deze gesloten groep door via de zoekfunctie op  Facebook te zoeken naar 'NAH-Zelf" en lidmaatschap van de groep aan te vragen. Je dient je eerst wel te registreren op Facebook, klik daarvoor op de F link bovenaan. Tip: zorg bij je profielinstellingen voor een maximale bescherming van je privacy!

Voor meer informatie: mailto administrator Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.