Nieuwtjes

 

 

TE KOOP: zakjes met gemengde bloemenzaadjes. De éénjarige bloemen zijn belangrijk voor bestuivers en plaagbestrijdende insecten. Eén zakje is voldoende voor een oppervlak van 30 vierkante meter. De opbrengst gaat volledig naar ons project! bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

NEOS West Vlaanderen en NEOS Ieper hebben eind 2019 ons gesponsord met elk een gulle cheque van €500 ! Van harte bedankt! 

 

 

nah-ontmoetingskansen viert feest!

 

Van 14 t.e.m. 20 oktober is er over gans Vlaanderen de week van NAH. gedurende die week worden op diverse plaatsen activiteiten georganiseerd rond NAH. Ook wij doen mee met een groot feest voor alle mensen met NAH en hun familie.

nah-ontmoetingskansen viert op  19 oktober 2021 de week van NAH  met een ontmoetingsfeest

 

 

Inschrijven verplicht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Programma

Moet nog bepaald worden

 

Plaats: de Budafabriek in Kortrijk

 

 

Wie persoonlijk op de hoogte gehouden wil worden, kan zijn gegevens doorgeven op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

  

 Bedankt Umicore voor de gulle gift!

 

Ook dit jaar hadden we het geluk om een milde gift van 1000 euro te krijgen van het brugs bedrijf Umicore. Hun milde schenking gebruiken we om ons algemeen bekend te maken en met een schitterend verjaardagsfeest. Op 22 april 2015 vieren we immers 10 jaar NAH-Ontmoetingskansen! Verdere info volgt maar hou alvast de datum vrij! 

 

 

Op zaterdag 20 december 2014 speelt de gedaltoniseerde leefschool Onze Bijenkorf uit Dudzele (Brugge) hun 20e musical:

Kerst voor twee

Ook dit jaar geven ze terug een benefietvoorstelling t.v.v. ons project Ontmoetingskansen. De benefietvoorstelling gaat door op zaterdag 20 december 2014 in het CC De Biekorf om 14.00u. Adres: Sint Jacobsstraat te Brugge. Wie kaarten wil voor deze voorstelling kan deze steeds bestellen bij iemand van de stuurgroep of rechtstreeks bij Griet Carlier via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 050 32 71 70 (binnen de kantooruren).

 

 

 

 

 

Het Brugse bedrijf Umicore doet regelmatig een schenking aan een goed doel. Toen er een oproep bij de werknemers kwam of zij een goed doel kenden, hadden wij met Nah-ontmoetingskansen veel geluk. Salima kende ons project door de leefschool Onze Bijenkorf waar haar kinderen school gaan en heeft ons voorgedragen. Na de voorstelling van de musical, werd Griet als vertegenwoordiger van Nah-ontmoetingskansen op het podium geroepen en mocht ze de schenking van 1000 euro in ontvangst nemen. De speech van de diep ontroerde Griet kunnen we hier niet meer herhalen ...